Prijava

Vaša prijava

Naučite izraditi vlastitu odjeću: U rujnu kreću upisi u tečaj krojenja i šivanja

[]

Imamo dobru vijest za sve kreativce, a i one koji traže osvježenje vlastitog ormara. U rujnu kreću upiti u tečaj krojenja i šivanja za starije od 15 godina u Pučkom otvorenom učilištu. “Budite praktični u svakodnevnom životu, uštedite i iskažite svoju kreativnost. Sašijte stolnjak, zavjesu ili neki unikatni odjevni predmet – suknju, bluzu, haljinu i slično.”, objašnjavaju iz POUVG.

Ovisno o predznanju i iskustvu organiziraju se dvije vrste tečajeva – osnovni i napredni. Osnovni tečaj ukupno traje 60 sati nastave, a cijena mu je 1.913,76 kn / 254,00 EUR (mogućnost plaćanja u 4 rate). Napredni tečaj traje 20 sati nastave, a cijena mu je 399,33 kn / 53,00 EUR.

“Osnovni tečaj obuhvaća uvod u osnove krojenja i šivanja, tehnike rukovanja šivaćim priborom i strojem, šivanje jednostavnih stvari (zavjese, jastučnice, stolnjaci), prepravke odjevnih predmeta i slično. Napredni tečaj je namijenjen onima koji imaju osnovno znanje. Podrazumijeva krojenje i šivanje složenijih odjevnih predmeta.”, objašnjavaju iz POUVG.

Dodaju i da je pristup individualan te svaki polaznik/ica kroz praktični rad savladava tehniku krojenja i šivanja željenog odjevnog predmeta.

Više informacija, kao i prijave, možete pronaći na telefonske brojeve 01 6259 806, 098 316 419, te mail obrazovanje@pouvg.hr.

 

Objava Naučite izraditi vlastitu odjeću: U rujnu kreću upisi u tečaj krojenja i šivanja pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.