Prijava

Vaša prijava

Croatian Drift Challenge: U Mičevec ponovno stižu zaljubljenici u brzu i glasnu vožnju

[]

Početkom rujna u Mičevcu će se ponovno okupiti brojni zaljubljenici u brzinu i driftanje. U nedjelju, 4. rujna, održat će se druga utrka Croatian Drift Challengea. Organizatori najavljuju promjene u usporedbi s prošlom godinom po pitanju organizacije. “Umjesto jednog prodajnog mjesta za karte otvaraju se četiri odjednom kako bi se smanjila gužva na ulazu, a naš catering će biti pojačan još jednom kuhinjom i duplim šankovima.”, objašnjavaju.

Cijena ulaznice bit će 60 kuna na dan utrke, a ulaz će biti otvoren od 8:30 sati ujutro. Prijave za nove vozače bit će sve do 2. rujna, a pretkvalifikacije za njih će se održati u subotu oko 16 sati. Pretkvalifikacije se plaćaju 150 kuna, a tko prođe nadoplaćuje razliku do 600 kuna koja uključuje osiguranje i startninu na prijavama. Program događanja će biti objavljen tjedan dana prije same utrke.

Pobjednik ovogodišnjeg Croatian Drift Challengea osvojit će 300 eura, drugo mjesto 200 eura, a treće mjesto 100 eura. Više informacija o prijavama, tehničkom pregledu, pa i kaznama možete pratiti na Facebook stranici eventa OVDJE.

Objava Croatian Drift Challenge: U Mičevec ponovno stižu zaljubljenici u brzu i glasnu vožnju pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.