Prijava

Vaša prijava

Znate li što je vedska matematika? Centar u Gorici nudi ovu tehniku podučavanja

[]

Jeste li kada čuli za vedsku matematiku? Riječ je o posebnom modelu zaključivanja i računanja koji znatno pojednostavljuje sve aritmetičke i algebarske operacije. Djeca ovu tehniku posebno vole jer se radi o „jednorednoj“ matematici, što znači da je moguće doći do rješenja u samo jednom redu, a često je računanje moguće provesti i mentalno, bez papira.

Program vedske matematike sada se za osnovnoškolce i srednjoškolce nudi i u Velikoj Gorici u Centru za poduku Helena. Ovakva matematika se ne uči u školama te, kako navode iz Centra za poduku, učenici koji prođu ovaj program sigurno će imati više samopouzdanja vezano uz matematiku jer će im ona biti prikazana na sasvim drukčiji način. Radionice su namijenjene osnovnoškolcima minimalno petog razreda te srednjoškolcima.

“Naš tim nastavnika čine stručnjaci iz područja tehničkih znanosti koji posjeduju međunarodni certifikat za predavača vedske matematike.”, navode iz Centra.

Više informacija o vedskoj matematici kao i sve tehničke informacije o upisima i provođenju nastave možete saznati nakon što ispunite prijavni obrazac koji možete pronaći OVDJE. Početak nastave je u listopadu 2022.

Objava Znate li što je vedska matematika? Centar u Gorici nudi ovu tehniku podučavanja pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.