Prijava

Vaša prijava

Prometnu nesreću na nadvožnjaku skrivila 48-godišnjakinja s 2,2 promila alkohola u krvi

[]

Jučer, 29. kolovoza oko 18.30 sati, 48-godišnjakinja je pod utjecajem alkohola od 2,24 g/kg upravljala osobnim automobilom marke Škoda zagrebačkih registarskih oznaka istočnom kolničkom trakom Ulice Slavka Kolara u smjeru sjeverozapada. Dolaskom do stupa javne rasvjete na nadvožnjaku preko autoceste A11 nije prilagodila brzinu kretanja vozila osobinama ceste uslijed čega je u desnom zavoju vozilom prešla na zapadnu kolničku traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera te naletjela na osobni automobil marke Opel sisačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 60-godišnjak, a koji se kretao zapadnom kolničkom trakom u smjeru jugozapada.

U prometnoj nesreći putnica iz osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka teško je ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena joj je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Vozaču osobnog automobila marke Opel koji je lakše ozlijeđen liječnička pomoć pružena je u Klinici za traumatologiju u Zagrebu dok je vozačici Škode, također lakše ozlijeđenoj, liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Objava Prometnu nesreću na nadvožnjaku skrivila 48-godišnjakinja s 2,2 promila alkohola u krvi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.