Prijava

Vaša prijava

Parada superauta SOC u subotu stiže na goričku pistu

[]

Ove subote, 3. rujna, na ZTC pistu stiže najprestižnija karavana iznimno skupih i ultra rijetkih super i hiper automobila okupljena u Supercar Owners Circle. Kompletan program i raspored bit će definirani i objavljeni ovih dana, kao i jasne upute za parkiranje gostiju i posjetitelja kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve u centru grada.

Za sad je poznato, kako je službeno izvijestio SOC, da je predstavljanje programa sutra, u srijedu, u hotelu Esplanada u 11 sati. Službeni javni mimohod je u petak u 17 sati u centru Zagreba, a u subotu vas čeka spektakl u Velikoj Gorici već od 9 sati.

 

SOC 2021.

Supercars Owner Circle je prošle godine, po prvi put u Hrvatskoj, priredio spektakl sa skupim i brzim automobilima među kojima su bili Bugatti Divo, razne varijante Chirona, Veyron, Rimac Nevera, brojni modeli Paganija i Koenigsegga, Ferrari LaFerrari i F40, brojni Lamborghiniji i drugi.

Ove godine ćemo u Hrvatskoj imati priliku vidjeti jedan od prvih Lamborghinija Countacha LPI 800-4, moderne reinkarnacije legendarnog superautomobila koji će se proizvesti u samo 112 primjeraka. Kao i prošle godine, našim cestama će voziti jedan od 30 proizvedenih Bugattija Chirona Super Sport 300+

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SUPERCAR OWNERS CIRCLE (@supercarownerscircle)

Objava Parada superauta SOC u subotu stiže na goričku pistu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.