Prijava

Vaša prijava

Via VINO stiže i u bajkovitu Lugarnicu Čardak u Turopoljskom lugu

[]

Via VINO festival u organizaciji Turističke zajednice Zagrebačke županije počinje ovog petka u vinariji Voštinić-Klasnić. Vinarija prepoznata po autohtonoj sorti Škrletu, posjetiteljima će ponuditi i prvi pjenušac na bazi Škrleta te izbor bijelih i crnih vina praćenih ukusnom ponudom jela pod palicom restorana Barrel Zagreb.

Ovo je tek prva od četiri neponovljive lokacije diljem Zagrebačke županije koja će posjetiteljima nuditi pop-up kino u vinogradu i nezaobilazan spoj prigodnih zalogaja i hvaljenih vina s domaćim potpisom. Lokacije su Ivanić Grad (2.9.), Plešivica (3.9.), Sveti Ivan Zelina (10.9.) te Turopoljski lug (17.9).

Foto: TZ Zagrebačke županije

Posjetitelji će osim u vrhunskim vinima zagrebačkih vinara moći uživati u nagrađenim europskim filmovima i prigodnom izboru jela. Festival počinje ovaj petak 02.09., a trajati će svaki vikend do 17.09.

Kino projekcija je besplatna, a vinari će sve posjetitelje dočekati s čašom vina dobrodošlice. Konzumacija hrane i vina se naplaćuje, a obavezna je rezervacija mjesta zbog ograničenog broja sudionika.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme putem e-maila info@visitzagrebcounty.hr

Objava Via VINO stiže i u bajkovitu Lugarnicu Čardak u Turopoljskom lugu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.