Prijava

Vaša prijava

Najbrži stižu u Goricu! Evo programa i gdje možete parkirati!

[]

Pista ZTC-a u Velikoj Gorici ove subote, 3. rujna od 9 sati ujutro postaje dom najrjeđim i najekskluzivnijim automobilima današnjice. Supercar Owners Circle – SOC Croatia 2022. vraća se u Hrvatsku, a na pisti ZTC-a izložit će i voziti automobile o kojima velika većina nas može samo sanjati.

„Ponosni smo da jedna takva svjetska manifestacija dolazi u Veliku Goricu. Pozivamo sve naše sugrađane, ali i sve ljubitelje brze vožnje te svega onog što će biti manifestirano toga dana u sigurnim uvjetima, da nam se priključe“ – govori gradonačelnik Krešimir Ačkar koji se u srijedu u Esplanadi sastao s Matom Rimcem.

Grad Velika Gorica osigurao je parkirališna mjesta za posjetitelje, a kako bi zauzeli najbolje pozicije uz pistu te uživali u spektaklu pozivaju da dođete na vrijeme.

Evo gdje možete parkirati

Posebna regulacija prometa obuhvaća parkirališna mjesta, a Grad je omogućio parkiranje na sljedećim lokacijama: parkiralište na Zapadnoj strani stadiona NK Gorica, istočno parkiralište stadiona NK Gorica, parkiralište kod Gradske sportske dvorane u Rakarskoj ulici 19 te parkiralište u ulici Ivana Gorana Kovačića 13, na sajmištu u Velikoj Gorici.

Premijere i najrjeđi primjerci

SOC-ov automobilski muzej na otvorenom ekskluzivno će predstaviti najcjenjenije i najrjeđe primjerke automobilskog inženjerstva pa zaljubljenike u superautomobile na pisti ZTC-a, a program uključuje i prvo predstavljanje na europskom kontinentu Aston Martin Valkyrie AMR Pro., auta koji je stvoren za staze „bez ograničenja“.

Mate Rimac, koji je na neki način krenuo s ove piste, te njegov Bugatti Rimac brend predstavit će se vlasničkim primjercima svakog pojedinog modernog proizvodnog modela, uključujući jedinstveni La Voiture Noire, Centrodieci 300+, Divo i drugi. Bit će to ultimativni izlog bezvremenskog luksuza, dizajna i izrade kakvu njeguje Bugatti. Uz njih tu su i Barchetta Quartet: Pagani Zonda Barchetta – Ferrari Monza SP2 – McLaren Elva – Aston Martin Speedster. Holy Trinity: Ferrari La Ferrari – Porsche 918 – McLaren P1 te mnogi drugi.

Od 2014. godine, Supercar Owners Circle iz godine u godinu prihvaća kulturu kolekcionara superautomobila i hiperautomobila, oživljavajući svjetsku zajednicu koja je dom najprofinjenijim kolekcionarima iz cijelog svijeta. Manifestacija u Velikoj Gorici organizirana je u suradnji s Gradom Velika Gorica i Turističkom zajednicom Velike Gorice.

Objava Najbrži stižu u Goricu! Evo programa i gdje možete parkirati! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.