Prijava

Vaša prijava

Dijete ne voli pisati zadaće i teško se koncentrira? Možda će ova radionica pomoći

[]

Škola brzog čitanja i mudrog učenja u petak, 23. rujna, održava besplatnu info radionicu Škole za sve učenike od trećeg razreda osnovne škole nadalje i njihove roditelje. Radionica će se održati s početkom u 18 sati, a posebno je namijenjena učenicima koji nevoljko pišu zadaće, treba im puno vremena da krenu učiti i imaju slabiju koncentraciju.

Saznajte kako učinkovito učiti kroz tehnike brzog čitanja i dobrog razumijevanja, organizacije gradiva, memorijske tehnike i tehnike prezentiranja naučenog. Povećajte kapacitet za funkcionalno učenje, steknite vještine koje ćete primijeniti u školi, a kasnije i na fakultetu i radnom mjestu. Saznajte iz prve ruke i na konkretnim primjerima kako učenicima olakšati savladavanje školskih obaveza, a roditeljima omogućiti bezbrižno praćenje uspjeha njihovog školarca.”, pozivaju iz Škole.

Radionica se organizira povodom upisa u jesenske grupe u Velikoj Gorici, a za sudjelovanje su obavezne prijave putem OVOG linka.

Objava Dijete ne voli pisati zadaće i teško se koncentrira? Možda će ova radionica pomoći pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.