Prijava

Vaša prijava

Kakva promjena vizure! Radovi na zgradi tvrtke Modepack u punom jeku

[]

Stara, napuštena industrijska zgrada u Ulici Fausta Vrančića napokon dobiva novu vizuru. Već smo pisali kako će se tamo smjestiti tvrtka Modepack koja će se baviti proizvodnjom visokokvalitetne ambalaže za logistički prijevoz robe. Naglasak im je na e-trgovinu i kurirsku dostavu te sigurnosno pakiranje za novac.

U projekt građevinskih radova uloženo je oko 50 mlijuna kuna, a očekuje se da bi radovi trebali biti gotovi do kraja ove godine. Riječ je o prostoru od 5500 metara kvadratnih na zemljištu od 32 tisuće kvadrata. Namjena je preuređivanje i u funkciju dovođenje okolnog prostora. Dio nove unutrašnjosti bit će i stari grafit iz napuštene zgrade koji su odlučili sačuvati.

Otvaranje nove tvrtke znači i otvaranje novih radnih mjesta. Iz tvrtke navode kako će zaposliti 20-ak novih radnika na novom pogonu.

Neslužbeni izvori kažu da će se između ta dva zemljišta raditi i nova prometnica, koja bi se nastavljala na već pripremljeni priključak nedaleko novog centra Hrvatske pošte, okruživali bi je drvoredi i biciklistička staza, dok je u sljedećoj fazi u planu i izgradnja stambene zgrade na dijelu livade bližem postojećoj cesti.

Objava Kakva promjena vizure! Radovi na zgradi tvrtke Modepack u punom jeku pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.