Prijava

Vaša prijava

8.Kosničke večeri donose nastupe folklornih društava i zabavu za sve generacije

[]

Nakon dvije godine pauze, u Kosnicu se vraćaju 8. Kosničke večeri u organizaciji udruge Turopoljska tradicija. “Ovu manifestaciju započeli smo 2013. godine i od tada smo je redovno organizirali sve do pojave pandemije Covid 19. No ove godine epidemiološka situacija je bolja pa smo donijeli odluku da se ova manifestacija održi”, izjavili su iz udruge.

Na ovogodišnjim Kosničkim večerima nastupit će sedam kulturno umjetničkih društava, a to su: KUD Strmec, KUD Resnik, KUD Smilje, KUD Derventsko kolo, Ansambl Zlatne godine, muška pjevačka skupina Brđani te izvorna grupa Miris posavine.

Osim kulturno umjetničkog programa za posjetitelje su pripremili i zabavu uz Panamera Band te osvežavajuće napitke. Za najmlađe posjetitelje osigurali su dječji park.

Pokrovitelj ove manifestacije je Grad Velika Gorica te Mjesni Odbor Kosnica. “Zahvaljujemo svima i pozivamo sve koji vole folklor, dobru glazbu i zabavu da nam se pridruže i dobro zabave.”, pozivaju iz Udruge.

Objava 8.Kosničke večeri donose nastupe folklornih društava i zabavu za sve generacije pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.