Prijava

Vaša prijava

Nina Vuković ponovno pomela konkurenciju i zasjala na postolju

[]

Kroz vikend se u organizaciji AK Dinamo-Zrinjevac na stadionu Mladost kraj Save održao Kup i Ekipno Prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke. Na natjecanjima su sudjelovali i članovi Atletske škole Maraton kluba Velika Gorica, a Nina Vuković ponovno je pomela konkurenciju.

Prvoga dana natjecanja najbolji nastup ostvarila je Lucija Sever u trci od 1500 m, koja u ukupnom plasmanu zauzima šesto mjesto s vremenom 5:09,71 min.; zatim Ema Vuković na trci od 100 m za seniorke kroz cilj prolazi kao osamnaesta s vremenom 13,06 sec., a Viktor Benedetti u istoj disciplini muške kategorije svrstava se na dvadeset i drugu poziciju, koji u cilj utrčava nakon 12,63 sec. od starta trke.

Drugog dana natjecanja disciplinu na 800 m trčale su Nina Vuković i Lucija Sever. Nina Vuković je na trci od 800 m za seniorke zauzela prvo mjesto ukupnog poretka s rezultatom 2:09,52 min. Ovim rezultatom Nina je potvrdila da je trenutačno apsolutna vladarica discipline na 800 m u RH. Naša druga predstavnica u istoj disciplini, Lucija Sever, s vremnom 2:31,91 min. u konačnom poretku bila je četrnaesta.

Na trci od 200 m istoga dana trčale su Ema Vuković i Tena Martinec, a u muškoj konkurenciji Viktor Benedetti. Dok su Tena i Ema zauzele jedanaesto i petnaesto mjesto s vremenima 26,35 sec. i 27,55 sec., Viktor Benedetti je dosegao do sedamnaeste pozicije muške seniorske konkurencije s rezultatom 25,09 sec.

Na PH u super sprint triatlonu koje se u subotu održalo u Kostreni nastupila je  Vedrana Janjić.

Objava Nina Vuković ponovno pomela konkurenciju i zasjala na postolju pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


PREDSTAVLJENI ANTISTRESNI PROGRAMI NA PSIHOŠPANCIRU