Prijava

Vaša prijava

Košarkaše Gorice za vikend očekuje okršaj sa sinjskim Alkarom

[]

Gorički košarkaši ovog vikenda putuju na utakmicu 2. kola HT Premijer lige na gostovanje kod sinjskog Alkara. Nastavili su sa svakodnevnim radom i pripremama za utakmicu protiv mlade i potentne momčadi koja je u Zagrebu zamalo došla do pobjede protiv Dinama, a koja je na domaćem terenu puno opasnija.

Trener Vladimir Krstić predstavio se u najboljem svjetlu i u prvom kolu debitirao pobjedom. Za drugo kolo najavio je težak susret: „U subotu na čeka vrlo teško gostovanje u Sinju. Alkar je u 1. kolu odigrao jednu vrlo dobru utakmicu protiv Dinama u kojoj su bili jako blizu pobjede što nam puno govori o njihovoj kvaliteti. Moramo biti potpuno fokusirani, a obrana i skok će biti ključ za doći do pobjede. Tko bude dominirao u ovim elementima odnijet će puni plijen u ovom susretu” – zaključio je gorički trener.

Dino Cinac je protiv Zaboka nosio svoju ekipu silnom energijom iako je do zadnjeg časa bio pod upitnikom hoće li uopće zaigrati. Utakmicu u Sinju najavio je riječima: „Dobro nam je poznato kakva utakmica čeka svaku ekipu u Sinju jer Alkar je jedna čvrsta i borbena ekipa koja na domaćem terenu stvara puno veće probleme nego u gostima. Mi se ponajprije moramo fokusirati na svoju igru i da ispunimo sve zadatke koje ćemo staviti pred sebe. Nadam se da ćemo sve ispoštovati kao što smo i protiv Zaboka jer to je utakmica u kojoj bi se nas trebalo najviše pitati. Nadam se da će svi igrači dati svoj maksimum i da ćemo slaviti.” – riječi su igrača utakmice iz 1. kola Dine Cinca.

Utakmica je na rasporedu u subotu 8. listopada s početkom u 18 sati, a naši je navijači mogu pratiti putem HKS-TV-a.

 

Objava Košarkaše Gorice za vikend očekuje okršaj sa sinjskim Alkarom pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.