Prijava

Vaša prijava

Vegora organizira edukaciju “Kako do kupca i kako ga zadržati?”

[]

VE-GO-RA organizira edukaciju o tome kako doći do kupca, te kako kupca pretvoriti u lojalnog kupca i na kraju krajeva kako ga zadržati. Edukacija je namijenjena svim poduzetnicima koji žele osnažiti odnose sa postojećim kupcima, pridobiti nove te generalno imati bolje prodajne rezultate i uspješnu poziciju na tržištu.

“Svaki poduzetnik treba otkriti što je kupcu bitno, što ga zanima, ali i što ga muči. Također, treba istovremeno razmišljati kao kupac i staviti se u njegovu poziciju. Kad to znamo, komunikacija je puno lakša i jednostavnija. I najvažnije, cijena više ne dolazi na prvo mjesto.”, navode iz Vegore.

Među pitanjima na koje će posjetitelji saznati odgovore su:

  • Kako kupca pretvoriti u lojalnog kupca i lojalnog kupca u obožavatelja?
  • Kako identificirati idealnog kupca?
  • Kako pristupiti kupcu i kako mu prezentirati svoj proizvod?

Na ovoj edukaciji poduzetnici imaju priliku naučiti kako otkriti koje su prave vrijednosti koje trebaju komunicirati svojim potencijalnim klijentima/kupcima, na koji način pristupiti novim kupcima, te kako zadržati postojeće.

Edukacija se će održati online, u četvrtak 13. listopada 2022. godine s početkom u 12:00 sati. Očekivano trajanje edukacije je 3 sata. Edukaciju će održati gđa. Anita Jurjević, konzultantica s višegodišnjim iskustvom rada na rukovodećim pozicijama u domaćim/internacionalnim trgovačkim lancima. Entuzijastica za prodaju i inovacije u segmentu trgovine, te praćenje trendova na tržištu.

Prijave na edukaciju su otvorene, a prijaviti se možete OVDJE.

Objava Vegora organizira edukaciju “Kako do kupca i kako ga zadržati?” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.