Prijava

Vaša prijava

FRIK IZ KVARTA – Čudesni ljubomorni ispadi

[]

1. Dečko joj je bio toliko ljubomoran da je u čekaonici ispod oka gledao oronulog, postarijeg ginekologa koji joj je upravo bio napravio Papa test…

2. Taj je isti dečko dobio pozamašnu kaznu policije kad je kao suvozač, jedne noći priječio djevojci da u usta stavlja cijev alkotesta koju joj je kroz prozor pružio policajac.

3. Matija je bio ludo ljubomoran na komarca što je njegovoj Ančici sletio na rame i zadržao se tamo. Opalio ga je iz sve snage – tako jako da mu za kaznu Ančica dva tjedna nije dala da ju opali.

4. Jedan je lik umalo preselio na drugi svijet zbog neispavanosti. Naime bojao se noću, a bogami i danju zaklopiti oči da ne ispusti iz vida svoju prekrasnu dragu.

5. Jedan je okorjeli pomorac bio poznat po tome što je namjerno postao lučki radnik otkad se oženio.

6. Jedna gospođa nije mogla podnijeti noćne smjene svoga supruga – doktora. Zvala bi ga svakih 5 minuta na što je on poludio i, protivno svim svojim moralnim uvjerenjima i postavkama, prasnuo u wc-u mlađahnu medicinsku sestru – da se malo opusti od nesnosnih tenzija koje mu je stvarala njegova gospođa.
7. Instagramska fotografija njenog rukovanja s novim šefom izbezumila je njenog dečka:
“Zar nije moglo proći bez dodirivanja?!”
“Ali Marko, to mi je šef, potpisala sam ugovor za novu kuću.”
“Ne zanima me, moglo je i bez rukovanja.”
“U redu, odsad ću mu pljunuti u dlan kad mi pruži ruku.”
“E takvu te volim!”
8. Ana nije mogla podnijeti da joj momak pred spavanje ne pošalje nježnu poruku ili barem gif mede, hrčka, mjeseca ili nečeg tome sličnog, slatko infantilnog.
Ubrzo su prekinuli, a njegov je lik i nedjelo još dugo proklinjala u društvu vjernih prijateljica koje joj također nikad ništa lijepo nisu poslale pred spavanje.
9. Nevenko je došao plavog oka na posao. Opet se predugo bio zagledao u blagajnicu Lidl-a dok je u društvu, sad već 15. put zaredom bivše, djevojke kupovao jeftine pizze i pive. Kroz tri dana su ponovno bili skupa, čak mu je i svoj puder dala da ublaži plavu boju.
10. Robert si nikako nije mogao pomoći u gledanju (i ne samo gledanju) drugih žena. Očarano bi zurio u njih po birtijama, autobusima, ulici, frizerajima, porno stranicama, ispred stage-a na koncertima njegovog benda itd. Njegovoj novoj djevojci jako se sviđala njegova popularnost i stanje na računu pa nije kritizirala te stvari iako joj je svaki njegov požudni pogled neupućen njoj tiho sjekao utrobu. Željela je sama pred sobom ispasti znatno tolerantnijom no što to uistinu jest. Vremenom je, osim u novostečenom ugledu kao odabranice jednog poznatog lokalnog mužjaka i u mondenom životu, uživala u svim blagodatima tahikardije i čira na želucu.
11. Leon se nikako nije mogao pomiriti s načinom na koji njegova cura drži mjenjač automobila u ruci. Činilo mu se odveć lascivnim pa je dragoj kupio automatik…
12. Ante je te noći, vrativši se kući pijan i mirišeći po ženskom parfemu legao gol uz svoju dragu. Takav je i dočekao jutro ispred ulaza u zgradu nakon što ga je Ivana, batinajući ga, izbacila iz stana. Uzalud je, ruku ukrštenih preko svog Veseljka, glasno preklinjao da ga pusti natrag u stan. Policija ga je, na poziv susjeda, ni krivog a ni sasvim nedužnog, odvela u Vrapče na hlađenje…

Objava FRIK IZ KVARTA – Čudesni ljubomorni ispadi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Obilježavanje Dječjeg tjedna