Prijava

Vaša prijava

Umirovljenici i ove godine dobivaju božićnice, evo o kojim iznosima se radi

[]

Iz Grada Velike Gorice obavještavaju umirovljenike koji imaju mirovinu do 2.000,00 kuna (računajući tuzemnu i inozemnu mirovinu ukupno) i korisnike nacionalne naknade za starije osobe s prebivalištem na području Grada Velike Gorice, da mogu ostvariti pravo na isplatu božićnice. Isplata božićnice bit će u poslovnicama FINA-e, u razdoblju od 21.11.2022. – 24.12.2022. godine.

Umirovljenici koji primaju mirovinu do 1.000,00 kuna te korisnici nacionalne naknade ostvaruju pravo na božićnicu u iznosu od 800,00 kuna, a umirovljenici koji primaju mirovinu od 1.000,01 kune do 2.000,00 kuna ostvaruju pravo na božićnicu u iznosu od 400,00 kuna.

“Naglašavamo kako ove godine SVI umirovljenici koji imaju mirovinu do 2.000,00 kn i svi korisnici nacionalne naknade moraju predati ispunjeni Obrazac za prijavu u Evidenciju umirovljenika/korisnika nacionalne naknade. Obrazac se može preuzeti na web stranici Grada Velike Gorice te na porti gradske uprave.”, navode iz Grada.

Uz popunjeni obrazac potrebno je obavezno priložiti:
• dokaz o prebivalištu (kopija osobne iskaznice ili uvjerenja o prebivalištu),
• dokaz o visini mirovine (odrezak od mirovine za prethodni mjesec ili obavijest poslovnih banaka o mirovinskim primanjima ili potvrda o visini mirovine izdana od HZMO-a ne starija od mjesec dana ili Rješenje o mirovini)
• dokaz o priznavanju prava na nacionalnu naknadu za starije osobe (Rješenje ili potvrda Zavoda za mirovinsko osiguranje)
• kopiju dokumenta iz kojeg je vidljiv OIB korisnika

Ispunjen i potpisan obrazac i pripadajući prilozi predaju se u Grad Veliku Goricu, Trg kralja Tomislava 34, (šalter u prizemlju), radnim danom od 09.00. – 15,00 sati, a navedenu dokumentaciju moguće je skenirati i poslati na mail adresu bozicnice@gorica.hr

Prijave se zaprimaju do 12.12.2022. godine.

Za preuzimanje božićnice umirovljenici, odnosno korisnici nacionalne naknade za starije osobe moraju doći osobno, ponijeti osobnu iskaznicu te dokument iz kojeg je vidljiv njihov OIB. U slučaju spriječenosti dolaska umirovljenika odnosno korisnika nacionalne naknade, božićnicu može preuzeti i druga osoba koja mora predočiti svoju osobnu iskaznicu te osobnu iskaznicu i dokument iz kojeg je vidljiv OIB korisnika božićnice.

Sve dodatne informacije možete dobiti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti na broj tel 6269-918 ili 6269-938.

Objava Umirovljenici i ove godine dobivaju božićnice, evo o kojim iznosima se radi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.