Prijava

Vaša prijava

Gorički klub mladih traži volontere za školske instrukcije

[]

Gorički klub mladih od idućeg tjedna ponovno otvara svoja vrata i službeno započinje novu sezonu! U pripremi i ove godine imaju mnogo zanimljivih događaja i radionica, ali i nešto za knjigoljupce.

“I ove godine smo s vama svakog radnog dana od 17 do 21 sat i nastavljamo sa svim aktivnostima. Na drugom katu Galženice možete doći popiti kavu ili sok i uživati na terasi ili učiti u slobodno vrijeme ako vam je potrebno malo mira i tišine.”, objašnjavaju iz kluba mladih.

Povodom otvaranja nove sezone Gorički klub mladih traži nove volontere. “Volonteri su nam potrebni radi besplatnih instrukcija koje se provode u GKM-u već niz godina, stoga bi bilo i poželjno da budući volonteri posjeduju iskustva u radu s ljudima, imaju želju za prenošenjem svog znanja, imaju slobodnog vremena i da su strpljivi.”, dodaju.

Trenutno su im potrebni volonteri za hrvatski i engleski jezik, matematiku te fiziku. Ako se nalazite u ovom opisu, obavezno im se javite na našu email adresu : gorickiklubmladih@gmail.com. Zauzvrat nude upis sati u volontersku knjižicu, mogućnost sudjelovanja u našim radionicama, i druženje s uvijek zabavnom GKM ekipom.

Više o budućim događajima, radionicama i aktivnostima možete saznati na njihovim društvenim mrežama gdje nam se možete i obratiti.

 

Objava Gorički klub mladih traži volontere za školske instrukcije pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.