Prijava

Vaša prijava

Posjetili smo Hyperion, Caffe-Shisha-Billiard Bar koji će vas oduševiti svojim neobičnim i egzotičnim interijerom

[]

Prošli smo petak imali priliku sudjelovati na proslavi otvorenja 8. sezone Hyperiona, Caffe-Shisha-Billiard Bara u Velikoj Gorici.

Odmah na prvi ulazak nismo mogli ostati imuni na originalni i prekrasni interijer u koji su vlasnici uložili puno rada i truda. Jedinstveni prostor u Gorici, ali sigurno i šire, daje vam dojam kao da ste na nekom dalekom i egzotičnom mjestu. Oduševila nas je i opuštena atmosfera, ugodan ambijent te ljubazne i simpatične konobarice.

Osim što se u Hyperionu možete zabaviti vikendom, ovo je mjesto na kojem možete i popiti kavu preko tjedna, odigrati partiju biljara ii pikada, ali naručiti i vrhunsku nargilu koju će vam pripremiti educirano osoblje.

Na otvorenju smo sreli i Saru Sečan, poznatu influencericu, koja kaže da obožava doći u Hyperion jer ima jedinstveni prostor i nabolje nargile koje je ikada probala, pa joj ne predstavlja nikakav problem potegnuti do Gorice.

Hyperion inače možete iznajmiti i za privatne proslave, evente i domjenke. Vaši uzvanici sigurno neće ostati ravnodušni kada ih dovedete u ovaj prostor, a na raspolaganju imate sve što vam je potrebno za organizirati dobru zabavu pa tako i mogućnost angažiranja D.J-a, hostesa, cateringa ili žive muzike.

Hyperion je vrlo zanimljivo mjesto u našem gradu i ako ga još niste posjetili od srca ga toplo preporučamo jer svakako trebate osjetiti posebnost, jedinstvenost i ugodnost ovog jedinstvenog interijera.

Objava Posjetili smo Hyperion, Caffe-Shisha-Billiard Bar koji će vas oduševiti svojim neobičnim i egzotičnim interijerom pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.