Prijava

Vaša prijava

U petak predstava Ane Katulić “Između sna i glave, skica za programiranje”

[]

Ovog petka, 28. listopada u 19:30 sati će se u Domu kulture u Buševcu održati premijera predstave “Između sna i glave, skica za programiranje”. Riječ je o predstavi koja je autorski projekt Ane Katulić i obrta za izvođačku umjetnost “Plartforma”, a sufinancirana je sredstvima Javnih potreba u kulturi Grada Velike Gorice za 2022.

Autorski tim čine Ana Katulić kao autorica i izvođačica, Bojan Tošić kao izvođač i autor uživo izvedene glazbe, Marija Antić dramaturgija, Domagoj Klasić dizajn svjetla te kostimografkinja Tatjana Štasni.

Kroz biografske elemente iz života, djetinjstva, istraživanje vlastitog identiteta, što to znači biti žena, autorica se bavi pitanjem socijalnog programiranja svakog od nas. Koliko nas društvo, okolina, odgoj ili naši vlastiti izbori određuju u životu, možemo li se osloboditi nametnutih nam programa ili se pak, svjesno, reprogramirati. Imitirajući stvarni život rađa se predstava u kojoj ne igraju i ne imitiraju glumci, već izvođači koji pak, kazališno, fiktivno, igraju svoje vlastite živote u izmijenjenoj ekspoziciji na sceni.

Objava U petak predstava Ane Katulić “Između sna i glave, skica za programiranje” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.