Prijava

Vaša prijava

Zanima vas kako je raditi u novinarstvu? Dođite na predavanje “Iz prve ruke” u GKM

[]

Ovog četvrtka, 27. listopada će se u 19 sati u Goričkom klubu mladih održati prva u ciklusu radionica „Iz prve ruke“ u kojoj će se predstavljati naši sugrađani na različitim poslovnim pozicijama. Cilj ovog ciklusa radionica je mladima približiti što više poslova, a najviše će o njima naučiti upravo – iz prve ruke.

Prva radionica u ciklusu „Iz prve ruke“ bit će na temu novinarstva, a održat će je komunikologinja i kroatologinja Iva Kordić iz Velike Gorice. Iva će govoriti o svom dugogodišnjem iskustvu u nacionalnim news i lifestyle medijima te kako je raditi na različitim platformama u novinarstvu. Okupljenima će ispričati o raznim pretpostavkama i predrasudama s kojima se novinari suočavaju na svakodnevnoj razini, ali i kako početak rada u medijima nije uvijek lak.

Iva će se na predavanju osvrnuti na to kako je raditi s poznatim ličnostima, o glamuroznosti (i ne glamuroznosti) posla, ali i kako je novinarstvo odlična podloga za brojne druge poslove. Spomenut će za kraj i odluku o tome da otvori vlastitu agenciju što joj je jednim dijelom uspjelo baš zbog velikog iskustva u branši novinarstva.

Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, besplatno je te nije potrebna prijava.

Objava Zanima vas kako je raditi u novinarstvu? Dođite na predavanje “Iz prve ruke” u GKM pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.