Prijava

Vaša prijava

Otvoren je STOP SHOP: Popularni brendovi stigli su u Goricu, danas brojne pogodnosti

[]

Nakon dugog iščekivanja danas je i službeno otvoren STOP SHOP retail park u Velikoj Gorici u Ulici kneza Ljudevita Posavskog. Riječ je o šestoj hrvatskoj shopping oazi u kojoj je otvoreno 12 novih trgovina – KiK, Posteljina.hr, Plodine, Pepco, NKD, Deichmann, Sinsay, Optika Anda, New Yorker, DM, ZOO City i Hervis, a uz to i caffe bar YES. Ovo bi moglo postati novo mjesto okupljanja i lokacija za shopping brojnim Velikogoričanima i Velikogoričankama. Samo danas se na parkingu tražilo mjesto više.

“Sjećamo se svi kako je ovaj dio grada izgledao unazad godinu dana, a kako danas ovdje izgleda. Po posjećenosti bi se usudio reći da je pun pogodak. Nadam se i dalje na dobroj i plodonosnoj suradnji na dobrobit svim sugrađanima. Želim vam svima dobru zabavu te da kvaliteta života u našoj Gorici bude onakva kakvu zaslužujete, a to je ona na najvećem nivou.”, izjavio je povodom otvorenja gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Danas, povodom svečanog otvaranja kupci imaju priliku cijeli dan uživati u raznim pogodnostima i popustima zakupaca STOP SHOP-a Velika Gorica.

Čast mi je i zadovoljstvo biti ovdje danas. Nadam se da će svi stanovnici Velike Gorice i okolnih krajeva sada napokon moći pronaći sve na jednom mjestu gdje će imati omjer cijene i kvalitete te pravo shopping iskustvo. Zahvaljujem svim kolegama i partnerima bez kojih ovo ne bi bilo moguće te gradonačelniku i upravi.“, dodao je predstavnik STOP SHOP-a Joško Piteša, Country Manager Operations Croatia.

STOP SHOP je poznati brend maloprodajnih parkova koji predstavlja jasnu alternativu prenatrpanim, često skupim trgovačkim centrima u gradu. Riječ je o maloprodajnim parkovima koji uključuju brojne privlačne i praktične brendove, a usredotočeni su na gradove srednje veličine. Očekuje se otvaranje još trgovina.

 

Objava Otvoren je STOP SHOP: Popularni brendovi stigli su u Goricu, danas brojne pogodnosti pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.