Prijava

Vaša prijava

Više od 300 građana do sada ispunilo anketu o trošenju sredstava iz proračuna

[]

S obzirom na to da je u tijeku izrada prijedloga Proračuna Grada Velike Gorice za 2023. godinu iz Grada su i ove godine omogućili građanima da kažu svoje mišljenje. Građani se ispunjavanjem online ankete mogu uključiti u izradu prijedloga proračuna.

I ove godine svim građanima je omogućeno da se uključe u izradu prijedloga proračuna ispunjavanjem online ankete. Za ispunjavanje ankete potrebno je nekoliko minuta, a građani mogu ocijeniti važnost proračunskih izdvajanja za određena područja, sadašnjih i mogućih projekata i programa, navesti za koje stavke misle da je potrebno povećati ili smanjiti proračunska izdvajanja. Na kraju ankete građani sami mogu navesti projekte i programe za koje misle da su bitni za Veliku Goricu.

Anketa nije anonimna već je potrebna prijava putem Google (Gmail) računa. Anketa se može popuniti do 11. studenoga, a do sada ju je ispunilo više od 300 građana.

Anketa se nalazi ovdje- Proračun Grada Velike Gorice za 2023. godinu.

Objava Više od 300 građana do sada ispunilo anketu o trošenju sredstava iz proračuna pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.