Prijava

Vaša prijava

Grad radi novu evidenciju: Svi umirovljenici s mirovinom do 2.000 trebaju predati zahtjev za isplatu božićnice

[]

Iz Grada Velike Gorice stigla je obavijest kako ove godine rade novu evidenciju umirovljenika, odnosno, korisnika nacionalne naknade. Ove godine tako svi umirovljenici koji imaju mirovinu do 2.000 kuna i svi korisnici nacionalne naknade moraju predati zahtjev za isplatu božićnice u Grad. Ovo se odnosi i na one umirovljenike i korisnike nacionalne naknade koji su već ostvarivali pravo. I oni moraju ponovno podnijeti zahtjev.

Ispunjen i potpisan Obrazac za prijavu i pripadajući prilozi predaju se u Grad Veliku Goricu, Trg kralja Tomislava 34, (šalter u prizemlju), radnim danom od 09.00. – 15,00 sati, a navedenu dokumentaciju moguće je skenirati i poslati na mail adresu bozicnice@gorica.hr.

“Molimo umirovljenike da poštuju propisane rokove jer nakon njihovog proteka neće biti moguće ostvariti pravo na božićnicu. Sve dodatne informacije možete dobiti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti na broj telefona 6269-918 ili 6269-938.”, objašnjavaju iz Grada.

Uz popunjeni obrazac potrebno je obavezno priložiti:
• dokaz o prebivalištu (kopija osobne iskaznice ili uvjerenja o prebivalištu),
• dokaz o visini mirovine (odrezak od mirovine za prethodni mjesec ili obavijest poslovnih banaka o mirovinskim primanjima ili potvrda o visini mirovine izdana od HZMO-a ne starija od mjesec dana ili Rješenje o mirovini)
• dokaz o ostvarivanju prava na nacionalnu naknadu za starije osobe ( Rješenje i/ili obavijest poslovnih banaka o isplati nacionalne naknade za prethodni mjesec)
• kopiju dokumenta iz kojeg je vidljiv OIB korisnika

Prijave se zaprimaju do 12.12. ove godine. Isplata će biti u poslovnicama Fine u razdoblju od 21. studenog do 24. prosinca.

Objava Grad radi novu evidenciju: Svi umirovljenici s mirovinom do 2.000 trebaju predati zahtjev za isplatu božićnice pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.