Prijava

Vaša prijava

Važna informacija za mještane Novog Čiča: Od ponedjeljka nova regulacija i izmjene u javnom prijevozu

[]

Za stanovnike Novog Čiča je stigla vrlo važna obavijest. Od ponedjeljka, 21. studenog, kreće se s izvođenjem radova na izgradnji kanalizacijskog sustava u Velikogoričkoj ulici.

Tim danom započinje i privremena regulacija prometa. Privremena prometna regulacija uspostavlja se zbog izvođenja radova na izgradnji kanala i kućnih priključaka te asfaltiranja Velikogoričke ul. (od kbr. 1A do križanja s Ščitarjevskom i Vukovinskom ulicom) u Novom Čiču. “Napominjemo da će obilazak biti po D30 do naselja Staro Čiče te ulicama Seljine Brigade u Starom Čiču i Vukovinskom ulicom u Novom Čiču.”, navode izvođači.

Sav lokalni i tranzitni promet odvijati će se obilaznim pravcima. Odnosno, dio Velikogoričke ulice od kbr. 1A do križanja s Ščitarjevskom u Vukovinskom ulicom će za vrijeme radova biti zatvoren za promet osim za vozila gradilišta, stanara i hitnih intervencija.

Promjene u javnom prijevozu

Promjena će biti i u javnom prijevozu. Javni prijevoz putnika odvijat će se djelomično izmijenjenom trasom na način: Linija 323 (VG-LazinaRibnica) i 324 (VG-Čička Poljana) s terminala VG prometovat će redovnom trasom do skretanja za Novo Čiče gdje nastavljaju ravno prema Starom Čiču – lijevo Ul. Seljine Brigade (S. Čiče) – Vukovinska ulica (N. Čiče) – desno Velikogorička ul. (N. Čiče) prema svojoj redovnoj trasi. Određeni polasci prema voznom redu linije 323 na križanju Vukovinske i Velikogoričke ul. nastavljaju ravno Ščitarjevskom ulicom na redovnu trasu.

U povratku prema Terminalu VG redovnom trasom do križanja Velikogoričke, Vukovinske i Ščitarjevke ul. gdje skreću lijevo na Vukovinsku (N. Čiče) – ravno Ul. S.Brigade (S. Čiče) – desno Velikogorička ulica na redovnu trasu.

Na zatvorenom dijelu Velikogoričke ul. u Novom Čiču ukida se par autobusnih stajališta kod k.br. 5 i 2A. Uspostavljaju se nova privremena autobusna stajališta koja je podnositelj zahtjeva dužan urediti prema uputama prijevoznika, a po prestanku privremene regulacije prometa vratiti javnu površinu u prvobitno stanje: Vukovinska ul. kod k.br. 2 i 1B, Ul. S. Brigade kod k.br. 75 i 72 te kod k.br.6.

“Ovim putem želimo još jednom zahvaliti svim građanima na strpljivosti, te pozvati da putem elektronske pošte: aglomeracijavg@vgvodoopskrba.hr ili alternativno na besplatni telefon 0800 200 205 dojave svoj prigovor ili upute svoje pitanje na koje ćemo u najkraćem roku odgovoriti.” pozivaju.

Objava Važna informacija za mještane Novog Čiča: Od ponedjeljka nova regulacija i izmjene u javnom prijevozu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.