Prijava

Vaša prijava

FOTO Pomaknuo metalni stalak za bicikle da bi parkirao, evo što ga je dočekalo

[]

Da su građani nesavjesni u svojim postupcima gotovo nas više ni ne čudi. No ova situacija koju smo primili u inbox je zaista posebna. Osoba koja nije imala mjesta da se svojim vozilom parkira pored ulaza u dvoranu iza Vatrogasnog doma, moguće na putu prema nekom od obližnjih kafića, smislila je “inovativno rješenje”.

Naime, odlučio je podići metalni stalak za bicikle koji je postavljen netom uz ulaz, pa je stao automobilom na to mjesto. Ono što ga je dočekalo, a i što je naš čitatelj zabilježio, nije ga previše razveselio – netko ljut mu je metalnu konstrukciju stavio na automobil.

Ovakav postupak je ovog nesavjesnog vozača toliko naljutio da je stalak za bicikle nakon toga, očito, bacio u dvorište vrtića ispred samoosmišljenog parkinga.

Treba napomenuti da je vozilo parkirao netom na ulaz u dvoranu za treninge koju inače koriste djeca s invaliditetom. Nažalost, nije jedini.

Kao i gotovo svakog dana na prolazu za osobe s invaliditetom također je stao nepoznati vozač koji je u potpunosti zablokirao prolaz osobi s invalidskim kolicima. Na fotografiji je vidljivo kako ovdje ne možete prijeći niti pješke, a kamoli s invalidskim kolicima.

Neki, izgleda, i dalje misle da su važniji od drugih.

 

Objava FOTO Pomaknuo metalni stalak za bicikle da bi parkirao, evo što ga je dočekalo pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.