Prijava

Vaša prijava

Večeras četiri predstave u sklopu manifestacije “Kajkavci u Buševcu”

[]

Ako tražite ideju za provesti subotnju večer, a želite se dobro nasmijati, ne propustite popularnu manifestaciju KAJ-BUŠ (Kajkavci u Buševcu). Manifestacija se održava već 17. put, a na redu su četiri predstave.

Ako dođete u subotu u Dom kulture nasmijat će te se do suza uz predstave naših prijatelja iz Amaterskog dramskog kazališta Sv.Križ Začretje koji će izvesti “PRI FIZIJATRU H TOPLICA” i “KAK ME JE VRAŽJA KORUONA OBREDILA” , te predstavu “ČISTI ZMEŠERAJ” koju izvodi KUU “Lipa” Gornji Mihaljevec . KAJ-BUŠ će otvoriti naše mlade snage Dramski pomladak OSS Buševec (djeca učenici OŠ Vukovina) sa predstavom Sladoledar koju je napisala i režirala Natalija Bobesić.”, pozivaju organizatori.

Za najmlađe su u nedjelju pripremili predstavu “Želim biti, hoću biti” Gradskog kazališta Sisak. Predstava nas vodi kroz dječje želje i roditeljska očekivanja o izboru zanimanja. Predstava počinje u 11 sati.

Kompletni program podupiru Ministarstvo kulture i medija RH i Grad Velika Gorica. Dvorana se grije, a ulaz na sve predstave je slobodan.

Objava Večeras četiri predstave u sklopu manifestacije “Kajkavci u Buševcu” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.