Prijava

Vaša prijava

Velika Gorica domaćin ovogodišnje Poslovno-turističke burze “PUT”

[]

Idućeg tjedna, od 28. studenog, Velika Gorica i Turistička zajednica Zagrebačke županije bit će domaćini 23. Međunarodne poslovno-turističke burze PUT. Riječ je o manifestaciji koja se održava već više od 20 godina, a svake godine domaćin je druga hrvatska destinacija. Ove godine će se održavati u Hotelu Garden Hill u Velikoj Gorici, za točno za tjedan dana od 28. do 30. studenog.

“Velika Gorica se po prvi puta afirmira kao kongresna destinacija zahvaljujući hotelskim kapacitetima koji su posljednjih godina izgrađeni u našem gradu, a u najavi je i gradnja novih.”, navodi gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Organizator manifestacije je Destinacijska management kompanija Vall 042 i Udruga hrvatskih putničkih agencija. „Zelena oaza“ grada Zagreba s čarobnom prirodom (dolinama, šumama, vodama) te bogatom kulturnom baštinom pripremila je neočekivano, autentično iskustvo za sve sudionike.

Objava Velika Gorica domaćin ovogodišnje Poslovno-turističke burze “PUT” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.