Prijava

Vaša prijava

Women in Adria stiže u Veliku Goricu. Pozivaju na konferenciju za poduzetnice

[]

Women in Adria će u Velikoj Gorici 2. prosinca održati konferenciju za poduzetnice s temama: financije u uvjetima rastućih troškova, ljudski resursi i antistres.

Događaj je namijenjen i početnicama u poslovanju te iskusnim poduzetnicama. Sudjelovanje je besplatno, no zbog ograničenog broja mjesta obvezna je prijava putem kontakt obrasca na stranicama Women in Adria OVDJE.

Konferencija će se održati od 8:30 do 13 sati u Vijećnici POUVG na adresi Zagrebačka 37. Predavačice su Ana Keglović Horvat, Andreja Bakula i Renata Lončarić.

Više o predavačicama:

ANA KEGLOVIĆ HORVAT

Dipl. pravnica, poduzetnica, konzultantica, trener i učitelj All level healing tehnike, bioterapeut, Theta healing praktičar. Anina predavanja oduševljavaju publiku. Jedna je od naših najbolje ocijenjenih predavača na eventima diljem Hrvatske, a svojim iskrenim i suptilnim tonom potiče vas na promjene i akciju.

ANDREJA BAKULA

Mr.sc.prof.psihologije, vlasnica je AB.PRO obrta za poslovne usluge, osnovavši ga nakon 28 godina intenzivnog rada sa ljudima i organizacijama u javnom i privatnom sektoru, preko 7.500 tisuća selekcijskih intervjua te konzultantskim angažmanima (OECD, ReSPA, SRCE) u svim područjima upravljanja i razvoja ljudskih potencijala te upravljanja EU projektima.

RENATA LONČARIĆ

Mag.oec. “Nakon 16 godina rada u korporaciji, imala sam potrebu okušati se u poduzetništvu. Uz iskustvo i edukacije koje sam unijela u privatni posao, i dalje se educiram. Znanje je to koje ostaje i nakon uspješno obavljenih poslova i neuspješnih poslovnih koraka. “

 

Objava Women in Adria stiže u Veliku Goricu. Pozivaju na konferenciju za poduzetnice pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.