Prijava

Vaša prijava

Božićno selo: Evo što točno mališane očekuje i kada ćete moći doći

[]

Advent se bliži, već je pred vratima, a Turistička zajednica Velike Gorice i ove godine priprema bogat program.Ove godine počinjemo već 26. studenog paljenjem prve adventske svijeće u 18 sati na trgu Stjepana Radića kada će se upaliti i rasvjeta na trgu. Nakon toga počinje zabavni dio programa s početkom prosinca i otvorenjem klizališta, a onda i otvaranje Božićnog sela.“, govori nam Maja Toth, direktorica TZVG te dodaje da je klizalište ove godine te da će posjetitelje i ove godine dočekati bogata gastronomska ponuda.

Božićno selo se ove godine otvara malo ranije. Kako nam govore, očekuje se otvorenje 4. prosinca uz prigodni program, igraonice i predstave. Program će biti otvoren kroz tjedan i vikend. Vikendom će raditi u dvije smjene – od 10 do 13 sati pa od 16 do 20 sati, a preko tjedna će raditi od 16 do 20 sati. Organizirat će se radionice božićnih nakita i različitih aktivnosti te igraonice. I ove godine će klince zabavljati Teta Pričalica, a u šest prilika će biti omogućeno fotografiranje s Djedom Božićnjakom te će to i ove godine imati humanitarni karakter. Dječji program će trajati do 24. prosinca nakon čega će slijediti program za odrasle.

Nakon otvorenja Božićnog sela slijedi dolazak Svetog Nikole i Krampusa 6. prosinca, a 13.prosinca stiže Djedica, govore organizatori te najavljuju ljepše i veće Božićno selo nego godina do sada.

 

Objava Božićno selo: Evo što točno mališane očekuje i kada ćete moći doći pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.