Prijava

Vaša prijava

Dodjelom prestižnih nagrada u Velikoj Gorici otvorena međunarodna burza PUT

[]

Velika Gorica ove je godine domaćin 23. međunarodne poslovno-turističke burze PUT koja je otvorena u ponedjeljak navečer dodjelom nagrada Simply the best za 2022. godinu. Prestižne turističke nagrade Simply the best za inovativnost i kreativnost u turizmu već 14 godina dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i poslovno turistička burza PUT.

“Kao gradonačelnik Velike Gorice izražavam veliko zadovoljstvo što se jedan ovakav skup turističkih djelatnika održava u našem gradu. Međunarodna poslovno-turistička burza najveći je skup turističke struke u povijesti Velike Gorice, a mislim i najveći poslovni skup u našem gradu do sada. Izgradnjom novih smještajnih kapaciteta i novih hotela posljednjih godina, poput ovog u kojem smo danas vjerujem kako ćemo kao grad biti domaćin i brojnim drugim poslovnim i strukovnim skupovima u budućnosti.”, izjavio je povodom otvaranja gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar.

Simply the best nagrade dodijeljene su u kategorijama Ugostiteljstvo, Putnička agencija, Manifestacije i Novi projekt u turizmu. “Zagrebačka županija turistička je održiva destinacija, ali nam je vrlo važno da svi dionici sudjeluju aktivno u razvoju standarda kvalitete, da su upoznati s ciljevima kvalitete destinacije, upoznati sa svojom ulogom te sudjeluju u praćenju pokazatelja kvalitete destinacije kako bi unaprijedili usluge i proizvode koje nude. Naglasak je na očuvanju vrijednosti našega kraja, zajednice i malih ljudi”, izjavila je direktorica TZ-a Zagrebačke županije Ivana Alilović istaknuvši kako su dvije nagrade otišle u Zagrebačku županiju. Pobjednik u kategoriji “Restorani” je restoran “Samoborska klet”, dok je u kategoriji “Novi projekti u turizmu” nagrađena Vinarija Kos-Jurišić iz Svetog Ivana Zeline za projekt “Piknik u vinogradu”.”

Turistička burza PUT održava se od 28. do 30. studenog 2022. godine u Velikoj Gorici uz domaćinstvo Turističke zajednice Zagrebačke županije. Osim poslovnog dijela kojem je osnovni cilj susret nosioca ponude i potražnje turističkih usluga te predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi, program je upotpunjen upoznavanjem odredišta – domaćina i njegove ponude, stručnim sadržajima kao i aktivnim druženjem sudionika.

 

Objava Dodjelom prestižnih nagrada u Velikoj Gorici otvorena međunarodna burza PUT pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.