Prijava

Vaša prijava

Na besplatnom predavanju saznajte kako efikasno usporiti proces starenja

[]

Idućeg utorka, 6. prosinca, će se u Vijećnici POUVG održati predavanje s temom “Kako efikasno usporiti proces starenja“. Predavač dr. Ivo Belan, liječnik opće medicine i promotor zdravih oblika življenja govorit će o tome kako je jedan od najvažnijih faktora vlastiti stav prema starenju.

Objasnit će i kako svatko od nas ima tri različite dobi – kronološku (označenu kalendarom); biološku (starenje tijela); psihološku (koliko staro djelujemo i kako se osjećamo). Nedavna istraživanja ukazuju da čovjek može održati svoju energiju čak i do kasne životne dobi. Upravo o tome će biti govora na predavanju.

Dr. Ivo Belan velik dio svog vremena posvećuje medicinskoj publicistici, a zdravstvene teme o kojima piše uvijek su zanimljive i poučne. Vlastitim primjerom pokazuje da aktivnim životom i zdravim navikama starost ne mora biti uteg. Kako to učiniti – tema je ovog predavanja. Dr. Belan bio je sudionik čitavog niza svjetski poznatih maratona. Izdao je i knjigu „Jogging“.

Predavanje će se održati 6.12. u 19 sati, a ulaz je besplatan.

Objava Na besplatnom predavanju saznajte kako efikasno usporiti proces starenja pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.