Prijava

Vaša prijava

“Vez & Zen”: Naučite jednostavan vez na besplatnoj radionici

[]

Ručni rad i ono izrađeno s ljubavlju uvijek se posebno cijeni. Tako su sve popularnije postale izvezene majice, hlače i haljine, ali i dodaci poput torbi. Upravo vezenje, stara tradicionalna tehnika, danas je postala sve češći hobi kod mladih osoba.

Veza između vezenja i mentalnog zdravlja nije ništa novo. U vrijeme kada jurimo, kada smo sve manje prisutne je vrijeme kada se s puno nježnosti trebamo brinuti o svojem fizičkom, ali i mentalnom zdravlju. Kada smo koncentrirane na kreativan rad, kao što je vezenje, smanjuje se razina hormona stresa.

Upravo s time Pučko otvoreno učilište poziva na radionicu “Vez&zen” koja će se održati 19. prosinca u 18:30 sati. Idealna je za sve one koje u vrijeme blagdana žele malo usporiti, utišati misli i obaveze te za one koji žele probuditi kreativnost u sebi i naučiti nešto novo.

Radionica je besplatna, održat će se u prostoru Pučkog otvorenog učilišta, a predviđeno trajanje je 90 minuta. Broj mjesta je ograničen zbog čega su potrebne prijave na 01 6259 806 ili na obrazovanje@pouvg.hr.

​Ivana, koja stoji iza brenda “Veravi” pripremiti će sav materijal, topli napitak i upoznati vas sa svijetom vezenja. Naučit ćete kako samostalno izvesti cvjetni pamučni ceker kojeg ćete moći ponijeti doma.

 

Objava “Vez & Zen”: Naučite jednostavan vez na besplatnoj radionici pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.