Prijava

Vaša prijava

SRETAN ROĐENDAN GRADE! Evo što nas danas sve očekuje u sklopu proslave

[]

Velika Gorica danas, 13. prosinca, na blagdan Svete Lucije, slavi svoj rođendan. Tim povodom počastit će građane mnogim stvarima, a najzanimljivija je možda koncert Petra Graše. Osim toga, kroz dan se nude brojni besplatni sadržaji.

U planu je od aktivnosti polaganje vijenaca na Gradskom groblju, Sveta misa u NBDM, Svečana sjednica, Žirovinsko spravišče, a navečer slijedi koncert i zajedničko gledanje utakmice na velikom platnu. Koncert Petra Graše održat će se na Trgu Stjepana Radića od 18 sati, a nakon toga slijedi zajedničko gledanje utakmice Hrvatska – Argentina od 20 sati.

Osim toga će od 16 do 20 sati biti besplatno klizanje, a cijelog dana besplatan parking. Muzej Turopolja će imati besplatan ulaz na izložbe na taj dan i radionice, knjižnica nudi djelomični oprost zakasnina te će Gradski bazen biti potpuno besplatan za sve sugrađane. Sutra, pomaknutog termina zbog utakmice, će se u POUVG održati besplatna projekcija filma Top gun u 20 sati.

Objava SRETAN ROĐENDAN GRADE! Evo što nas danas sve očekuje u sklopu proslave pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.