Prijava

Vaša prijava

Gorički maratonci na samom vrhu Samoborske trail lige

[]

Prošle subote održalo se 5.kolo Samoborske trail lige na kojoj su se trkači Maraton kluba Velika Gorica pozicionirali na ekipno prvo mjesto. Subotnja utrka, održana u Samoborskom gorju uz lagano padanje snijega i temperaturu oko nule, bila je posljednja ove godine, a liga se nastavlja 7. siječnja iduće godine.

U petom kolu najbolji pojedinačni rezultat postigla je Vedrana Janjić, pobijedivši u ženskoj kategoriji na dugoj stazi od 15 kilometara. Jasna Mikulić bila je treća među ženama, isto kao Matej Janjić u muškoj konkurenciji. Na dugoj stazi još su trčali Hrvoje Mikulić (10. mjesto) i Marijan Malčević (14. mjesto), dok su na kratkoj stazi od 8 kilometara naš Klub predstavljali Kristina Terzić, Goran Novak i Nedjeljko Babić.

“Danas sam istrčao svoj novi rekord na stazi od 15 i nešto sitno kilometara, dvije minute brže od starog PB-ja, baš mi je pasala temperatura oko nule, sitni snjegić kaj je padao, a na stazi naravno nije falilo blata i bljuzge”, govori Marijan Malčević svoje dojmove.

Čestitamo našim trkačima!

Objava Gorički maratonci na samom vrhu Samoborske trail lige pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.