Prijava

Vaša prijava

DARIVANJE: Dijelimo tri bona od 250 kuna za konzumaciju u Babrigi!

[]

U suradnji s Babriga Bistro & Catering pripremili smo odličan poklon za vaše najdraže. Kako biste uživali u ovim blagdanskim i nadolazećim danima, našim najkreativnijim čitateljima darujemo poklon bonove u iznosu od 250 kuna! Ukupno ćemo nagraditi troje čitatelja koji će ovaj bon u iznosu od 250 kuna moći iskoristiti u idućih 30 dana.

Kako sudjelovati u darivanju?

Kako biste sudjelovali u darivanju za početak trebate zapratiti stranice Babriga Bistro & Catering i Kronike Velike Gorice, a nakon toga dobro razmisliti o odgovoru na pitanje – bez kojeg kolača ili jela ne možete zamisliti Božić? Nakon što dođete do odgovora, u komentarima na Facebook objavu napišite o kojem se kolaču radi te po želji možete označiti osobu koju ćete počastiti u Babrigi.

Osobe koje su ostavile željeni komentar i koje su zapratile obje stranice ulaze u darivanje, a pobjednika ćemo odlučiti slučajnim odabirom. Igrati se možete do četvrtka, 22. prosinca.

Objava DARIVANJE: Dijelimo tri bona od 250 kuna za konzumaciju u Babrigi! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.