Prijava

Vaša prijava

Uhitili 48-godišnjaka koji je pokušao pregaziti policajca u Novom Čiču

[]

Zagrebačka policija je izvijestila kako su uhitili 48-godišnjeg muškarca koji je pokušao pregaziti policijskog službenika u Novom Čiču. Kako navode, na području Avenije Marina Držića, su uhitili 48-godišnjaka kojeg se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenog djela „Teško ubojstvo“ u pokušaju na štetu policijskog službenika. Uhićeni muškarac doveden je u službene prostorije policije te je kriminalističko istraživanje u tijeku.

Podsjećamo, 12. prosinca pola sata iza ponoći na makadamskoj cesti u mjestu Novo Čiče policijski su službenici Mobilne jedinice za provedbu nadzora državne granice svjetlosnim signalima pokušali zaustaviti osobni automobil marke Audi zagrebačkih registracijskih oznaka.

U trenutku kada je policijski službenik izašao iz službenog vozila, nepoznati vozač je spomenutim vozilom naglo krenuo prema njemu. Policijski službenik je uspio izbjeći nalet vozila skočivši u stranu, nakon čega je drugi policijski službenik ispalio nekoliko hitaca u smjeru pneumatika kako bi zaustavio vozilo koje se udaljavalo. Kako u tome nije uspio, vozilo se udaljilo s mjesta događaja.

 

Objava Uhitili 48-godišnjaka koji je pokušao pregaziti policajca u Novom Čiču pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.