Prijava

Vaša prijava

Mladi za Kravarsko: Uspješan prvi humanitarni Advent u Kravarskom

[]

Udruga mladih Kravarsko u suradnji sa Savjetom mladih Kravarsko pokrenuli su prvi Advent na bregima, kako ga vole nazivati. Humanitarni Advent u Kravarskom održao se ovog vikenda, a dojmovi su više nego odlični.

“S ponosom možemo reći da smo pokrenuli super priču na našim bregima. Subotnji Humanitarni advent u Kravarskom, dokaz je da je potrebno malo ljudi sa velikim srcem da uljepšaju najljepše doba godine ljudima koji žive u neimaštini.”, pišu mladi.

Poseban dio cijele priče jest to da su ovim događajem mladi okupili cijeli zajednicu. Uključile su se udruge, društva i zajednice mjesta – Udruga žena općine Kravarsko, Udruga žena Kozjača, Udruga umirovljenika općine Kravarsko, DVD Velika Buna, zajednice Župa uzvišenja Svetoga Križa Kravarsko (Marijina legija “Kraljice apostola”, Zajednica mladih župe Kravarsko i Caritas župe Kravarsko).

Advent u Kravarskom počeo je uz zajedničko gledanje utakmice nakon čega su uslijedile izvedbe umjetnika s brega. Sudjelovali su učenici OŠ Slavka Kolara Kravarsko, KUD “Kravarsko”, Folklorni ansambl “Šiljakovina”, Amalija Čehulić i Neven Bolteku, Udruga umirovljenika općine Kravarsko, Josip Sovina i Ivan Radač, Crkveni zbor župe Kravarsko, te Zvonko Kompes. Održale su se i radionice za najmlađe te tombola. Veliku podršku u organizaciji i realizaciji ovog događaja dala je Općina Kravarsko.

Nadamo se da je prvi Advent u Kravarskom jedan od mnogih uspješnih koji ih čekaju u nadolazećim godinama.

Objava Mladi za Kravarsko: Uspješan prvi humanitarni Advent u Kravarskom pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Humanitarna akcija