Prijava

Vaša prijava

Večeras na Adventu radionica, predstave i tulum uz duo La Papa

[]

Advent u Gorici ovog petka nudi pregršt aktivnosti. Za početak će se u 17 sati u Božićnom selu održati kreativna radionica “Pia Mia i čudesan safari”. Što je to predstava? Tko su glumci? Kako se krećemo po sceni i što uopće predstavom želimo reći? Kroz proces rada na novoj predstavi „Pia Mia i čudesan safari“ vodi vas velikogorička glumica i izvođačica Ana Katulić, uz vašu pomoć i pomoć vesele ekipe iz Logopedskog kabineta „Jezičak“ iz Velike Gorice koji su vam pripremili mala iznenađenja i zabavne vježbe.

U 17h na pozornici će se predstaviti članovi KUD-a Slavuj iz Bukevja, a onda slijede čak 2 predstave za najmlađe:

  • 18.30h: “Pahuljasta”
  • 19:00h: “Drama u Sobinjaku”

Za večer stiže duo La Papa koji će prirediti pravu zabavu. Duo La Papa čine Nikola Dabac i Stanislav Kovačić te spoj njihovih glazbala, električnog violončela i ukulelea, stvara vrlo specifičnu zvučnu sliku. Glazba koju izvode pokriva sve od klasike, jazz standarda pa do najnovijeg popa ili rocka! Start je u 19.30h kod Muzeja Turopolja.

Badnjak, odnosno subotnje jutro možete provesti u Božićnom selu. Ovo je raspored:

  • 10-13h: Igramo se cijeli dan – Vilenjačke igraonice/Vilenjački poligon
  • 10-13h: Sportske vilenjačke igraonice by Klokan
  • 10-13h: SOBamo se Badnjaka i iščekujemo SOBni Božić

Za Božić slijedi kratki odmor, a onda u ponedjeljak, 26.12. u 18h se priprema pravi tulum u našem parku uz Tamburaški sastav Lajbeki koji će svojim nastupom uljepšati ove blagdanske dane pred nama.

Objava Večeras na Adventu radionica, predstave i tulum uz duo La Papa pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.