Prijava

Vaša prijava

Uspješna akcija humanitarnog fotografiranja s ljubimcima u Goričkom klubu mladih

[]

Gorički klub mladih ovog je tjedna proveo još jednu uspješnu humanitarnu akciju. Fotografiranjem s kućnim ljubimcima prikupljali su donacije za velikogoričku udrugu LePas koja se brine o napuštenim životinjama.

Specijalni dio ovog događaja bio je taj što je svaka osoba koja je sudjelovala na fotografiranju kući otišla s izrađenom fotografijom, lijepom uspomenom.  “Posjetitelji su bili jako zadovoljni, klub nam je bio pun pasa i drugih ljubimaca. Osjećale smo se kao u raju. Uživali smo i mislim da se i gostima i ljubimcima jako svidjela ideja”, govori Katarina Drvodelić, fotografkinja i autorica seta. Istu ideju po prvi puta je organizirala u Goričkom klubu mladih prije par godina u sklopu Dana mladih.

Ove godine, za razliku od godina do sada, na fotografiranje su stigli i drugi ljubimci. “Stigla nam je jedna jednooka maca, zamorac i čak činčila. Bili su nam mali psi, veliki, cijele ekipe. Jedva čekamo ponoviti.”, dodaje.

Humanitarnom akcijom je u samo dva sata prikupljeno više od 1.300 kuna za Udrugu LePas kojima svaka kuna pomoći mnogo znači.

Objava Uspješna akcija humanitarnog fotografiranja s ljubimcima u Goričkom klubu mladih pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Sretno!