Prijava

Vaša prijava

GK VG Limači održali ogledni sat uz podršku roditelja, baka i djedova

[]

Gradski klub VG Limači je održao Ogledni prezentacijski sat u tri dobne kategorije – dvije predškolske i jednu školsku. Riječ je o djeci od tri do 13 godina. Djeca su na oglednom satu svojim trenerima i roditeljima prezentirala naučene elemente iz koordinacijskih sposobnosti

koje su namijenjene isključivo dobi djeteta. Svi su nagrađeni božićnim paketom slatkiša i zasluženom diplomom.

“Dvorana je bila prepuna djece i njihove najveće podrške od strane roditelja, bake, djedova, uživali smo zajedničkom radu kako s malom tako i s velikom djecom.”, govore iz kluba.

Sa sportskim aktivnostima nastavljaju i dalje te pozivaju sve koji su zainteresirani za bazu Univerzalnosti sportskih grana kao što su nogomet, rukomet, košarka, atletika, odbojka, sportska gimnastika, streličarstvo, tenis i hokej da se jave treneru Ivanu Kelavi na 098/609-630.

Sportske aktivnosti provode dva puta tjedno, ponedjeljkom i četvrtkom u sportskoj dvorani O.Š. Eugen Kumičić i sve to pod rukovodstvom trenera/ica kineziologa.

Objava GK VG Limači održali ogledni sat uz podršku roditelja, baka i djedova pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.