Prijava

Vaša prijava

Večeras humoristična predstava “Udavače”

[]

Ako tražite dobru zabavu za večeras, uputite se u dvoranu Gorica na predstavu “Udavače” Hit teatra. Predstava će se održati u srijedu, 11. siječnja u 20 sati.

Tekst predstave potpisuje Matko Elezović, režiju Mario Kovač, za kostime je zaslužna Elvira Ulip, a glume Jan Kerekeš, Matea Elezović Brdar i Erna Rudnički.

“Udavače” je najnovija predstava HIT TEATRA koja britkim i zaigranim humorom svjetla reflektora baca na moderna vjenčanja i propitkuje široku lepezu različitih svadbi, kao i višeslojne razloge koje pojedince dovode do onog ‘sudbonosnog da’.

Od romskog vjenčanja s osebujnim običajima i pravilima, vjenčanja iz vedra neba luckaste bakice u poznim godinama koja se na vječnu ljubav zaklinje u blještavom Las Vegasu, pa sve do jedne neobične svadbe iz koristi radi financijskog poticaja OPG-a, čak petnaest šarolikih likova iz svakodnevnog života koji je uvijek pun (ne)ugodnih iznenađenja utjelovljuje izvrstan trio – Jan Kerekeš, Matea Elezović Brdar i Erna Rudnički – donoseći hipnotizirajuću magiju kazališta koja će vas i zabaviti i zamisliti. Jer humor je uvijek u trendu.

Cijena ulaznice je 70,00 kn/ 9,29 EUR, a kupiti ih možete na blagajni Učilišta ili online.

Objava Večeras humoristična predstava “Udavače” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.