Prijava

Vaša prijava

Škola crtanja za tinejdžere: Naučite osnovne tehnike i likovne termine

[]

U Pučkom otvorenom učilištu će se ove subote održati prva radionica, odnosno, škola crtanja za tinejdžere. Kako navode organizatori, radionica kroz praktične vježbe upoznaje polaznike s osnovnim crtačkim tehnikama (olovka, ugljen) te likovnim terminima kao što su perspektiva, proporcija i kompozicija slike.

Voditeljica će biti magistrica kiparstva, Mirna Savić, a radionica je namijenjena mladima od 10 do 20 godina. Trajat će 90 minuta od 9:30 sati ujutro, a cijena po susretu je 10 eura (75,35kn). “Cilj tečaja je da polaznici razviju osjećaj za prostor, ravnotežu i sklad likovnih elemenata, promatranje odnosa svijetla i sjene, dok im se razvijaju motoričke sposobnosti ruke. Polaznici će naučiti kako crtati po promatranju te će dobiti vježbe kojima mogu usavršiti svoje crtačke sposobnosti kod kuće.”, navode organizatori.

Radionicu je moguće uplatiti putem webshop-a ili na blagajni POUVG. Više informacija kao i teme susreta možete pronaći OVDJE.

Objava Škola crtanja za tinejdžere: Naučite osnovne tehnike i likovne termine pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.