Prijava

Vaša prijava

Prijavite dijete na besplatnu radionicu o robotici i umjetnoj inteligenciji

[]

Velikih 24 godine su prošle od otvaranja informatičkog kluba “VEL_IK”. Samo u prošloj godini 50 učenika velikogoričkih osnovnih škola je pohađalo njihove tečajeve robotike i informatike. Već godinama odlično surađuj s Institutom za razvoj i inovativnost mladih (IRIM) te Hrvatskim robotičkim savezom, Hrvatskim savezom informatičara i Zajednicom tehničke kulture.

Tom prigodom će održati besplatnu radionicu robotike, umjetne inteligencije i 3D printanja za velikogoričke učenike osnovnih i srednjih škola. Preferirana dob za ovu radionicu je od 12 do 19 godina.

Radionica će se održati u Cvjetnom naselju 18A (atomsko sklonište) u nedjelju, 5. veljače od 18 do 21 sat. Učenici će proći kroz osnove robotike i učiti osnove Makeblock, LEGO i Micro:Maqueen Plus robotike i senzorike uz vježbe osnovnih naredbi s vlastitim robotom. Uz to će učiti o umjetnoj inteligenciji i bit će im predstavljen Micro:Maqueen Plus robot s kamerom za detekciju objekata. Sve to neće proći i bez 3D printanja te će imati priliku čuti općenito o 3D printanju uz pokazivanje gotovih proizvoda.

Za sudjelovanje je potrebna prijava na OVOJ stranici ili mailom na ikvelik.vg@gmail.com (navedite ime i prezime djeteta, dob i školu).

Objava Prijavite dijete na besplatnu radionicu o robotici i umjetnoj inteligenciji pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike