Prijava

Vaša prijava

Posebna ponuda u Bistrou Babriga: Isprobajte četiri slijeda pomno odabranih novih jela

[]

Ove subote, 4. veljače, u Bistrou Babriga imat ćete priliku isprobati poseban degustacijski meni. Ako ste bili u razmišljanju o tome gdje otići u subotu na ručak, imamo rješenje.

Pomno osmišljeni meni chefa u Bistrou Babriga će probuditi sva vaša osjetila. U degustacijskom meniju od četiri slijeda sljubljuje se ono po čemu je Bistro Babriga nadaleko poznat – tradicija i suvremeni okusi.

Druženje i ukusan ručak počinje nitro juhom od buče nakon čega slijede ukusni brusketi od zapečenog kruha s rajčicom, topljenim sirom i pijeskom od suhog špeka.

Treći slijed ostavit će vas bez riječi. Na tanjuru će biti servirani rižoto od bifteka, mascarpone sir i demiglas uz turopoljske tartufe. Završetak degustacijskog menija je ukusan i sladak oblak od bijele čokolade.

Cijena ove večere od četiri slijeda uz poseban popust od 30 posto je 20 eura po osobi. Za sudjelovanje je potrebna rezervacija na broj 0911546657.

Objava Posebna ponuda u Bistrou Babriga: Isprobajte četiri slijeda pomno odabranih novih jela pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.