Prijava

Vaša prijava

Dođite na posebno izdanje gin radionice uz cjelovečernje druženje

[]

U velikogoričkoj Destileriji Brigljević, jednoj od najstarijih craft destilerija u Hrvatskoj, održat će se još jedna gin radionica. Ovog petka, 10. veljače će se u destileriji održati Winter Cocktail Edition”, posebno izdanje gin radionice u kojoj možete naučit sve što ste htjeli znati o craft ginu, ali i naučiti pripremati zimske varijante gin koktela.

“Gin radionica je tematska degustacija namijenjena znatiželjnicima, gurmanima, čak i budućim destilerima – svima onima kojima je život prekratak da ne bi uživali u finim pićima. Bilo da ste zaljubljenik u gin&tonic ili se možda i sami želite okušati u proizvodnji gina, na ovoj radionici usvojit ćete dragocjeno znanje i savjete koji će vam pomoći da postanete pravi gin znalci.”, pozivaju iz Destilerije Brigljević.

Uz cjelovečernje druženje u Brigljević Distillery imat ćete priliku usvojiti tajne pripreme toplih i hladnih koktela pod stručnim vodstvom vrhunskog koktel majstora Denisa Vlahovca. Cijena radionice je 40 eura po osobi, a radionica će trajati od 19 do 21:30 sati. Za sudjelovanje se možete prijaviti OVDJE.

Objava Dođite na posebno izdanje gin radionice uz cjelovečernje druženje pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.