Prijava

Vaša prijava

Veliko srce Velikogoričana: Prikupljeno 60 kutija donacija za stradalu djecu Turske

[]

Velikogorička humanitarna udruga VG Legacy pokrenula je akciju ‘Alie je život’ kako bi se prikupila pomoć za stradalu djecu u Turskoj. Građani su danas kroz dan donosili potrepštine te je u jednom danu prikupljeno velikih 60 kutija donacija s pelenama, hranom, dječjom kozmetikom i toplom odjećom. Dobili su čak i nekoliko kolica i nosiljki za bebe.

Donacijama se pridružio i Grad Velika Gorica koji je pomogao u kupnji modernog laringoskopa, a sada se polako prikupljaju i sredstva za kupnju mobilnog inkubatora za bebe. “Veliko srce Velike Gorice kuca za stradale u razornim potresima koji su nedavno pogodili Tursku. Pridružio nam se danas u Velikoj Gorici i veleposlanik Turske Yavuz Selim Kıran. Sva prikupljena humanitarna pomoć bit će proslijeđena stradalnicima putem Veleposlanstva Republike Turske.”, poručio je gradonačelnik Krešimir Ačkar koji ih je danas posjetio.

“Sve donacije su jednako vrijedne, jer su od srca, ali dozvoliti ćete mi da izdvojim donacije Dječjeg vrtića Lojtrica iz Gradića koji su u tople jakne stavljali poruke podrške svim bebama, donacije 3.c OŠ Eugena Kvaternika, koji su novčanu nagradu od pobjede na fašniku pretvorili u donaciju i za kraj donacija iz Petrinje – heklane rukotvorine iz Petrinje koja je i sama proživjela katastrofu. Ljubav je najjača sila u svemiru”, piše Dalija Zubek iz VG Legacyja.

Ako niste uspjeli ostaviti svoje donacije, a želite pomoći, to možete učiniti uplatom na žiro račun udruge:

HR9124840081135191457
S opisom plaćanja Alie je život

Objava Veliko srce Velikogoričana: Prikupljeno 60 kutija donacija za stradalu djecu Turske pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


LIK 2023.