Prijava

Vaša prijava

Pišete poeziju? Iz GKM-a i knjižnice pozivaju da se prijavite na natječaj

[]

Gorički klub mladih, u suradnji s Gradskom knjižnicom Velika Gorica otvara natječaj u pisanju poezije. Pozivaju da im pošaljete svoju najbolju poeziju i osvojite bogate nagrade, a radovi će biti prikazani na Večeri poezije krajem ožujka.

“Suradnje su najbolji način da održimo koheziju i povećamo zajedništvo u našem društvu“, riječi su koordinatorica u Goričkom klubu mladih s kojima najavljuju Natječaj te Večer poezije.

Ovim putem pozivaju sve zainteresirane, posebice mlade, da pošalju svoj najbolji rukopis. “Uvjet je da je djelo u formi poezije te da do sada nije nigdje objavljeno. Prijaviti se mogu osobe svih rodova, spolova i generacija, a tema je slobodna. Natječaj je otvoren od 6. ožujka, a zadnji dan za poslati radove je 16. ožujka. Radove možete slati u digitalnom obliku na mail gorickiklubmladih@gmail.com ili ih osobno donijeti u Gorički klub mladih (Dom kulture Galženica, 2. kat) radnim danom u periodu od 17 do 21 sat. Važna napomena kod natječaja jest i da autori trebaju biti spremni pročitati svoja djela pred publikom na Večeri poezije.”, navode iz Kluba mladih.

Radove će ocjenjivati stručni žiri, a za najbolje su osigurane i bogate nagrade. Iz Goričkog kluba mladih otkrivaju da nagrade uključuju besplatno članstvo u knjižnici, knjige te poklon bonove, ovisno o mjestu koje osoba ostvari.

Završetak natječaja bit će obilježen na Večeri poezije u Središnjem odjelu Gradske knjižnice gdje će nagrađeni imati priliku pročitati svoje radove publici. Osim njih će i nekoliko velikogoričkih autora pročitati svoja i poznata, renomirana djela. Večer poezije će se održati 21.03., a više informacija će biti poznato pri završetku natječaja.

Objava Pišete poeziju? Iz GKM-a i knjižnice pozivaju da se prijavite na natječaj pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.