Prijava

Vaša prijava

Maratonci odlični na Holjevki, Martinović na Pašmanu četvrti među više od 500 trkača

[]

Gorički maratonci imali su ponovno aktivan vikend. Dio članova sudjelovao je na tradicionalnoj utrci Holjevki koja je održana u nedjelju, 5. ožujka gdje su postigli osobne rekorde i brojne bodove za Hrvatsku atletsku cestovnu ligu. Na Holjevki su Marijan Malčević i Vedrana Janjić postigli svoje rekorde na 10 kilometara, Marijan je bio 62., a Vedrana odlična osma. Matej Janjić je sa svojim rekordnim vremenom 39:03 završio na 23. mjestu generalke i 20. među muškarcima. Jasminka Zvonar stigla je na 14. mjesto u ženskoj konkurenciji, Kristina Terzić s novim rekordom je bila 27. među ženama, a bodove za ligu zaradio je još i Darko Kovač.

Uspješan vikend bio je i za maratonca Josipa Martinovića koji je na otoku Pašmanu nastupio na Škrapingu, trail utrci Treking lige. Na stazi Active, dugoj 12 kilometara, završio je na fantastičnom četvrtom mjestu među više od 520 finišera.

Berislav Devčić je nastupio na Veteranskom PH-u u disciplinama 3000m hodanje i 3000 trčanje i 1500 trčanje.

Objava Maratonci odlični na Holjevki, Martinović na Pašmanu četvrti među više od 500 trkača pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Gradsko Natjecanje mladeži Hrvatskog Crvenog križa