Prijava

Vaša prijava

Članice Društva žena Dubranec uz dobru zabavu i goste obilježile Dan žena

[]

Udruga žena Dubranec je za vikend po drugi puta obilježila Dan žena. Na druženju su se prisjetile aktivnosti koje su provele od prošlog Dana žena. “Udruga žena Dubranec u kratkom je razdoblju nakon osnivanja postala prepoznata po brojnim humanitarnim i drugim aktivnostima u Dubrancu, Vrhovju, ali i cijelom velikogoričkom kraju.”, navodi Krešimir Ačkar koji je sa suradnicima sudjelovao na obilježavanju.

Članice Društva žena Dubranec su kroz godinu sudjelovale na obilježavanju Jurjeva, uredile su zelenu površinu kod Društvenog doma te sudjelovale u Božićnom uređivanju i pripremi proslave povodom Svetog Nikole. Uz to su izradile brojne ukrase poput adventskog vijenca za dvorište Društvenog doma. Osim toga su provele posjet i darivanje cvijećem žena na području Dubranca, Gustelnice i Cerovskog vrha koje žive u kontejnerima.

“Zahvaljujemo gradonačelniku i njegovim suradnicima što nas podupiru te što su podijelili jaglace koje su donijeli.”, govori nam Ivana Kanić, predsjednica Udruge.

Objava Članice Društva žena Dubranec uz dobru zabavu i goste obilježile Dan žena pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.