Prijava

Vaša prijava

Želite otvoriti vlastiti posao uz potpore HZZ-a? Saznajte sve o tome na radionici

[]

Nakon velikog interesa za prošlu radionicu, VEGORA organizira još jednu informativnu radionicu za sve fizičke osobe koje planiraju otvoriti vlastito poslovanje, a žele se upoznati sa ključnim informacijama o poticajima za samozapošljavanje od HZZ-a te obvezama nakon ostvarene potpore.

Za sudjelovanje na radionici je potrebna obavezna prijava koju možete izvršiti OVDJE. Radionica o otvaranju vlastitog poslovanja održat će se u Vijećnici POUVG 23. ožujka i trajat će od 10 do 12:30 sati.

Polaznici će imati priliku upoznati se s novim potporama za samozapošljavanje od HZZ u 2023.godini. “Saznat ćete o osnovnim uvjetima navedenih potpora te što je sve potrebno prikupiti i pripremiti od dokumentacije za prijavu. Pobliže ćemo objasniti način bodovanja i ocjenjivanja te vas upoznati s važnim obvezama nakon dobivanja potpore.”, objašnjavaju iz VEGORA-e.

Radionica je namijenjena svima koji razmišljaju o otvaranju vlastitog poslovanja te nezaposlenima koji su prijavljeni na burzu rada te razmišljaju o korištenju potpora za samozapošljavanje.

 

Objava Želite otvoriti vlastiti posao uz potpore HZZ-a? Saznajte sve o tome na radionici pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.