Prijava

Vaša prijava

Gradska knjižnica slavi svoj dan i tim povodom časti besplatnim upisom

[]

Osim što danas slavimo Dan žena, i Gradska knjižnica ima razloga za slavlje. Danas se obilježava Dan Gradske knjižnice Velika Gorica te tim povodom poklanjaju besplatan upis za nove članove, odnosno za sve osobe koje se na taj dan po prvi put upisuju u knjižnicu.

“Za upis je potrebno donijeti i predočiti osobnu iskaznicu odnosno zdravstvenu iskaznicu za djecu. Članstvo vrijedi godinu dana od dana upisa, a članska iskaznica može se koristiti za posudbu knjiga i korištenje drugih usluga knjižnice u sve tri lokacije.”, objašnjavaju.

Napominju i da se upisi mogu izvršiti na svim odjelima knjižnice u periodu od 9 do 19:30 sati uz iznimku od 12:30 do 15:30 sati kada će svi odjeli biti zatvoreni.

Uz to imaju i darivanje na Facebooku koje možete pronaći na kraju teksta. Podsjećamo, ove godine je 137. obljetnica Gradske knjižnice, a iza njih stoje brojna događanja, manifestacije i predstavljanja autora.

Objava Gradska knjižnica slavi svoj dan i tim povodom časti besplatnim upisom pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.